WBO-coaching

Ontwikkelingsgerichte persoonlijke coaching voor team- en individuele trajecten.   

WBO-coaching is de coachingspraktijk van Wichert van den Bosch. Vanuit een betrokken en mensgerichte houding coacht hij mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling, werkgerelateerde problemen of communicatievaardigheden. 

Mensen uit het bedrijfsleven helpen en motiveren om hun persoonlijke en zakelijke verlangens met elkaar in overeenstemming te brengen, dat is Wichert zijn drijfveer. Met als uiteindelijk doel het beter functioneren van een organisatie, team of individu. 

Woorden geven aan
 B
ewust worden van
 O
ntwikkelingsgerichte coaching


Coaching door Wichert stimuleert jou of jullie team woorden te geven aan datgene waar je tegen aan loopt: de coachvraag. Aan de hand van gesprekken, oefeningen, het Vorkmodel en de DISC methode ontstaat er bewustwording van je gedrag, kwaliteiten en valkuilen. Ontwikkelingsgerichte coaching helpt jou vervolgens om aan de slag te gaan en je doel te bereiken.


Een traject van WBO-coaching kan onder andere gericht zijn op:
- het verbeteren van de samenwerking in een team, 
- het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden, 
- het beantwoorden van zingevingsvragen,
- timemanagement of conflicthantering,
- als je moeite hebt om overeind te blijven in je werk
- als je moeite hebt met dominante mensen,

Waar word je door gedreven? Waar loop je tegenaan? Wat wil je bereiken? Dat zijn vervolgens vragen die in de coaching aan bod zullen komen. 


Op basis van commitment, gelijkwaardigheid en jouw zelfsturend vermogen wil Wichert graag naast je staan om deze vragen samen te onderzoeken.

Wichert is gecertificeerd DISC trainer, gediplomeerd coach en aangesloten bij vakorganisatie ST!R.
 
Een open sfeer. Duidelijke aanpak. Samen op weg naar jouw doel. 

 

Dat is WBO-coaching.  


  


    WBO-coaching en training is aangesloten bij de beroepsorganisatie voor coaches StiR (www.stir.nu) en is gecertificeerd door DISC Factor Benelux (www.discfactor.nl)