Over Wichert

Wichert van den Bosch is ruim 35 jaar getrouwd met Janny en vader van drie dochters. Naast werkzaam in de financiële dienstverlening is hij sinds 2014 ook gediplomeerd coach en trainer. 

Juist in de periode daarvoor toen hij zijn eigen onderneming leidde besloot hij niet meer alleen voor ambitie en geld te willen werken, maar relaties voorop te stellen. Sindsdien combineert hij zijn passies voor zowel het bedrijfsleven als voor coaching, zodat ziel en zakelijkheid samenkomen. 

‘Het begeleiden en coachen van mensen zit gewoon in mijn DNA.  Ik wil met mensen meelopen, hen verder helpen in hun ontwikkeling en met hen zoeken naar antwoorden. Samen aan de slag om hun doel te bereiken is wat er voor mij toe doet.’


Met ruime ervaring in commerciële en leidinggevende functies en daarnaast ook een brede achtergrond als ondernemer en hbo-theoloog weet Wichert gemakkelijk aan te sluiten bij mensen in uiteenlopende sectoren. Hij kijkt verder dan iemands functie, werkomgeving of status en ziet de persoon erachter. 


Wichert heeft een persoonlijke, verbindende benadering. En hoewel Wichert ook een zakelijke instelling heeft, is hij bovenal mensgericht: de relatie staat altijd voorop. 


Wichert coacht vanuit een christelijke levensovertuiging. Uiteraard kan dat afhankelijk van de wensen van een cliënt wel of geen rol spelen in een coachingstraject.